×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Olcay dankbaar voor steun na faillissement

22.03.2018 -

Olcay Gulsen is dankbaar voor alle lieve berichten en steunbetuigingen die ze de afgelopen dagen heeft gekregen nadat bekend werd dat haar modebedrijf SuperTrash het faillissement heeft aangevraagd.


'Ik ben non-stop overladen met lieve berichten. Het geeft me kracht dat mensen zo reageren en positief over SuperTrash als merk zijn", vertelt Olcay in een ochtendkrant. Ze had dat naar eigen zeggen niet verwacht: 'Ik heb met hart en ziel twaalf jaar keihard gewerkt en het is fijn als mensen dat begrijpen. Mijn telefoon, mailbox en Twitter-account zijn volledig ontploft!'

Het faillissement komt hard aan. 'Ik ben er kapot van en doodop', aldus Olcay. 'Eigenlijk wil ik nu alleen nog maar slapen'.

De ondergang van SuperTrash komt ook nog eens op een vervelend moment, net nu Olcay een boek heeft uitgebracht over haar succes als zakenvrouw. 'Maar dat geeft tegelijkertijd aan dat ik hier echt niet op gerekend had. Anders had ik het boek toch nooit op dit moment uitgegeven?', zegt ze. 'Maar het boek blijft actueel, ik denk dat ik nog steeds veel handvatten kan geven voor mensen die voor zichzelf willen beginnen. Het is een terugblik op mijn carrière waar iedereen veel aan kan hebben en er staan persoonlijke ervaringen in. Ik overweeg trouwens wel bij de derde druk van het boek om er een hoofdstuk aan toe te voegen, gezien de actualiteit'.