Oh Oh Cherso’s Bibi in The Voice

The Voice Of Holland biedt ook in het nieuwe seizoen een podium aan onbekend én bekend talent. Bibi, bekend van Oh Oh Cherso, is een van de kandidaten die voor de beruchte draaiende stoelen komt te staan.

Kaboutertje, zoals Bibi in de serie werd genoemd, mag dan al heel wat televisie-uren op haar naam hebben staan, het optreden ging haar niet in de koude kleren zitten, meldt RTL Boulevard

"Dit gun je je ergste vijand nog niet. Mijn hart zit echt hier, maar ik kan nu niet meer terug", zegt Bibi Breijman in een fragment uit The Voice, vlak voor ze de coaches moet zien te overtuigen van haar talent. Vervolgens zingt Kaboutertje het nummer Sacrifice van Anouk. "Wauw", reageert presentator Martijn Krabbé vol bewondering over Bibi's stem. Of ze de audities overleeft, moet nog blijken.

Bibi werd bekend van de RTL5-serie Oh Oh Cherso, waarin een groep Haagse jongeren werd gevolgd tijdens een vakantie in een luxe villa op Kreta. Het leverde Samantha de Jong (Barbie) en Joey 'Matsoe Matsoe' Spaan succesvolle vervolgseries op.

Bibi is niet de enige BN'er die hoopt een carrièreboost te krijgen via The Voice. Zo deed de doorgewinterde musicalzanger Charly Luske drie jaar geleden mee. Idols-finaliste Floortje Smit deed in TVOH opnieuw een gooi naar de finale.

Niels Geusebroek had voor zijn deelname al op Pinkpop en Lowlands gestaan met zijn vroegere band Silkstone. Winnares Leona Philippo was voor haar Voice-deelname als actrice in televisieseries te zien en speelde ooit de hoofdrol in de musical Aïda.