×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Oger Lusink getroffen door herseninfarct’

8.02.2018 -

Oger Lusink is vorige week getroffen door een herseninfarct. De eigenaar van een aantal herenmodezaken zou vorige week met spoed zijn geopereerd in het UMC in Utrecht en ligt nu in het AMC in Amsterdam. Zijn toestand zou stabiel zijn.


Volgens een landelijke ochtendkrant heeft de zeventigjarige Oger zijn leven te danken aan zijn chauffeur die hem na een werkdag thuis in Blaricum had gebracht en bleef wachten tot hij binnen was. De chauffeur belde meteen 112 toen hij zag dat zijn baas bij de deur achteroverviel.

Dat de chauffeur bleef wachten was een voorzorgsmaatregel, omdat de villa vorig jaar doelwit was van een overval. Twee gewapende mannen probeerden in maart de woning binnen te dringen terwijl de eigenaar thuis was.

De familie zou nu een plek zoeken waar Oger kan revalideren. 'Iedereen leeft mee', zegt een medewerkster. 'Dan zie je maar weer dat hij de ziel van ons bedrijf is. Onze baas is een vechter, altijd geweest. Onze hoop is gevestigd op herstel. Met zijn karakter moet dat mogelijk zijn.'