OG3NE haalt hard uit naar zanger Bløf na opmerking over Songfestivallied

De dames van OG3NE hebben een flinke sneer uitgedeeld aan Paskal Jakobsen, de zanger van Bløf, nadat hij een opmerking had gemaakt over het Songfestivallied waarmee zij in Kiev optraden. Paskal had ook een lied voor de dames geschreven, volgens hem op hun verzoek, en vindt nog steeds dat zijn nummer beter was dan Lights and Shadows.

Dat vertelt Paskal aan het AD. 'Op verzoek heb ik dit jaar een liedje voor OG3NE geschreven, samen met een Engelstalige singer-songwriter. Dat is uiteindelijk niet uitgekozen, hoewel ik het nog steeds veel beter vind dan het lied waarmee ze nu hebben meegedaan', zegt hij. 'Dat was gemaakt door hun vader, begreep ik. Ik vraag me af waarom ze dan überhaupt al die andere componisten hebben gevraagd om te gaan schrijven. Blijkbaar wisten ze van tevoren wat het moest worden.' Paskal zijn bandgenoot Peter doet er nog een schepje bovenop. 'Ik mag het misschien niet zeggen, maar zo'n keuze levert voor de familie natuurlijk wel wat op qua royalty's.' 

Lisa, Shelley en Amy van OG3NE konden het niet laten en reageerden hier toch even op via Twitter. 'Je bedoelt die poging die unaniem niet door de eerste ronde van de selectiecommissie kwam? Helaas blijft 't allemaal maar Bløf #auw', schrijven zij.