OG3NE bedankt voor medeleven na dood moeder

OG3NE heeft dinsdag bedankt voor de vele steunbetuigingen die het trio ontving na het overlijden van hun moeder. In een bericht op Instagram bedankten de zussen Lisa, Amy en Shelley Vol “iedereen vanuit het diepst van ons hart”.

“De vele duizenden reacties geven ons veel steun en kracht in deze ongelooflijk moeilijke tijd”, schreven de zussen. “Het gemis en de pijn zijn enorm maar we moeten proberen het een plaatsje te geven met de gedachte dat zij er altijd bij zal zijn.”

Lisa, Amy en Shelley moesten vorige maand afscheid nemen van hun moeder Isolde. Zij was al geruime tijd ziek, ze had een zeldzame vorm van botkanker. In juni besloot Isolde haar behandeling te staken nadat er een nieuwe tumor in haar hals was gevonden.

OG3NE vertegenwoordigde Nederland dit jaar op het Eurovisiesongfestival. Dat deden de zussen met het nummer Lights And Shadows, een muzikale ode aan hun moeder. Tot grote verrassing van Lisa, Amy en Shelley reisde Isolde in mei af naar Kiev voor de finale van het Eurovisiesongfestival. Daarin eindigde OG3NE op de negende plek.

OG3NE, vernoemd naar de bloedgroep van Isolde (O) en de genen die de zangeressen met hun moeder verbonden, heeft na het overlijden van Isolde alle optredens afgezegd. Volgens hun agenda staan de zussen volgende week weer op het podium.

 

 

Een bericht gedeeld door OG3NE (@og3ne) op