Chateau Meiland

Officieel te koop: voor dit bedrag is Chateau Meiland voor jou

De familie Meiland heeft haar Franse kasteel officieel te koop gezet. De nieuwe eigenaar moet wel flink in de buidel tasten om het bekende Chateau Marillaux, het decor van de tv-hit Chateau Meiland, te bemachtigen. De Meilandjes vragen er 1,25 miljoen euro voor, zo staat op de website van de familie.

Martien en Erica maakten in februari bekend dat ze Frankrijk vaarwel zeggen. Inmiddels hebben ze in Hengelo een groot perceel gekocht met daarop drie huizen. Daar maken ze een nieuwe start, blijkt uit de advertentie. Ze laten namelijk een groot deel van hun spullen achter.

‘De prijs is inclusief meubelen, zwembad/terras meubilair, zitmaaier en zaken om de B&B te runnen zoals boekingssite, linnengoed, servies, wasmachines e.d.’, aldus de Meilandjes, die vorig jaar met Chateau Meiland de Gouden Televizier-Ring wonnen.

Wat Martien en Erica straks op hun nieuw gekochte boerderij gaan doen, is nog niet bekend. ‘Ik weet het nog niet. Wij zijn natuurlijk heel impulsieve mensen. We gaan wel zien wat we weer gaan doen’, zo zei Martien half april in het SBS6-programma Hoge Bomen.

LEES OOK:

ZIEN: PAUL DE LEEUW KOCHT MILJOENENPAND VOOR TWEE ZOONS
ZORGEN OM ANDRÉ HAZES: GEBRUIKT HIJ VERBODEN MIDDELEN?
HOOP FRANK MASMEIJER VERVLOGEN: EX-VROUW HEEFT NIEUWE LIEFDE