×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Oeps! Zoontje Chantal Janzen bekrast vloer

Oeps! Zoontje Chantal Janzen bekrast vloer
19.04.2019 -

Het zoontje van Chantal Janzen groeit als kool en heeft onlangs zijn eerste stappen gezet. Trots laat de presentatrice in een filmpje op Instagram zien hoe Bobby, met behulp van een stoel, stapjes door een winkel zet.


Het bijzondere momentje heeft alleen wel wat gevolgen: ‘Ja joh, maak je toch lekker strepen op die nieuwe vloer, vriend. Tis toch niet mijn winkel. Oh wacht…’

Afgelopen week opende Chantal Janzen haar eigen winkel. De winkel is te vinden in Amsterdam en verkoopt producten die in het magazine &C voorbijkomen, zoals kleding, beauty-producten en accessoires. ‘Ik ben ontzettend trots, maar ook gefocust op alles. Ik moet leren het nu los te laten en te kijken naar de mooie winkel die we hebben’, liet de presentatrice weten aan 6 Inside.