Gwyneth Paltrow

Oeps: ‘Vaginakaars’ Gwyneth Paltrow brandt Britse huiskamer bijna af

Precies een jaar geleden bracht Gwyneth Paltrow een kaars op de markt die ruikt naar de vagina van actrice. Onlangs heeft deze kaars voor een brand in een huiskamer gezorgd, meldt The Sun.

Jody Thompson had de kaars gewonnen bij een online-quiz en vertelt aan de Britse tabloid dat er ineens een 50 centimeter hoge steekvlam uit het glazen potje kwam. ‘De kaars explodeerde en er kwamen grote vlammen en allemaal kleine deeltjes uit’, zegt ze. ‘Ik heb nog nooit zoiets gezien. Het hele ding stond in de fik en het was te heet om aan te raken.’ Gelukkig is het huis van de 50-jarige Thompson en haar partner David Snow niet afgebrand. ‘Uiteindelijk kregen we het vuur onder controle en gooiden we de kaars de deur uit. Het hele huis had af kunnen branden. Op dat moment was het best eng, maar achteraf gezien is het best grappig dat de vaginakaars van Gwyneth in mijn huiskamer explodeerde.’

Geur

De omschrijving van de kaars luidt als volgt: ‘Deze kaars heeft een grappige, prachtige, sexy en heerlijk onverwachte geur. Ze is gemaakt met extracten van geranium, citrusachtige bergamot en ceder, gecombineerd met damastroos en muskuszaad om ons te doen denken aan fantasie, verleiding en een verfijnde warmte.’ Nadat Gwyneth Paltrow de hierboven beschreven geur rook, zei ze: ‘Hé, dit ruikt naar mijn vagina’, waarop de naam voor de kaars snel gekozen was.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen