×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Oeps! Minister Bussemaker vraagt Mattie Valk of hij kinderen heeft

18.11.2016 -

Minister Jet Bussemaker was zich van geen kwaad bewust, maar maakte een pijnlijke fout bij RTL Late Night gisteravond. Ze vroeg namelijk aan Mattie Valk, die ook aan tafel zat, of hij kinderen heeft. En laat het nou net zo zijn dat begin mei bekend werd dat hij niet de biologische vader was van de tweeling die zijn vriendin had gekregen.


Gelukkig kon Mattie er wel om lachen, net als zijn collega Wietze de Jager. Humberto Tan hield het niet meer en lag helemaal in een deuk. 'Het is oké', zei Mattie. De minister leek niet goed te begrijpen wat er precies aan de hand was. 

Mattie dacht de vader te zijn van de te vroeg geboren tweeling van zijn vriendin. Eind maart beviel zij na 26 weken zwangerschap van de twee meisjes. In mei maakte Mattie via een brief, op de radio voorgelezen door Wietze, bekend dat hij niet de biologische vader is van de tweeling.