×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Oeps: Lady Gaga valt van podium en moet hele lichaam laten scannen

Oeps: Lady Gaga valt van podium en moet hele lichaam laten scannen
19.10.2019 -

Lady Gaga heeft donderdag een pijnlijk moment beleefd tijdens een concert in Las Vegas. Het leek de zangeres een goed idee om een fan het podium op te roepen maar dat liep niet helemaal goed af...


Tijdens haar Enigma-show nodigde ze fan Jack uit om haar te vergezellen op het podium. Nadat ze hem een knuffel had gegeven, besloot ze in al haar enthousiasme in zijn armen te springen en haar benen om zijn middel te vouwen. Jack zag de sprong echter niet aankomen en zette een stap naar achteren waarna de twee van het podium buitelden.

Lady Gaga is vervolgens in het ziekenhuis goed gecheckt. ‘Wanneer ze röntgenfoto’s moeten maken van je hele lichaam’, schreef de zangeres op Instagram bij een kiekje van haar hand die gebaart dat alles in orde is. De 33-jarige Gaga benadrukte dat ze geen verwondingen aan de val heeft overgehouden. ‘Just dance’, zei ze verwijzend naar haar eerste grote hit. ‘Het gaat helemaal goed komen.’ Ook de fan raakte niet gewond.

Lees ook:

Lady Gaga beschuldigd van stelen Shallow

Lady Gaga zoenend op de gevoelige plaat vastgelegd

‘A Star Is Born reden breuk Bradley Cooper en Irina Shayk’