×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Oeps: Kaj Gorgels is Televizier Talent Award kwijt

Oeps: Kaj Gorgels is Televizier Talent Award kwijt
12.10.2018 -

Een dag na het winnen van de Televizier Talent Award is Kaj Gorgels zijn trofee kwijt. De award is zoek. 'Ik moet vandaag even in mijn geheugen graven, wie heb ik het beeldje voor de award meegegeven...mocht je hem op de zwarte markt tegenkomen! Geef me direct een seintje', schrijft het RTL-gezicht op Instagram.


Kaj nam de prijs voor aanstormend talent donderdagavond in ontvangst tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in Amsterdam. 'Ik ben net mijn huis aan het inrichten, dus ik vind wel een plekje', zei hij in zijn dankwoord.

Kaj liet zijn RTL 5-collega Nienke Plas achter zich. Ook voormalig politiewoordvoerder Ellie Lust was niet opgewassen tegen de RTL-presentator.