×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Oeps! Carlo Boszhard laat afgekeurde naaktfoto’s Toprak Yalçiner zien

12.12.2016 -

Een behoorlijke blunder in Carlo's TV Café gisteren. De presentator wilde wat mooie foto's laten zien van de naaktshoot die Toprak Yalçiner had gedaan voor het blad JFK, maar per ongeluk kwamen de door haar afgekeurde foto's op de schermen.


Na de tweede foto begint het besef bij Toprak te komen dat het helemaal verkeerd is. 'O my god', zegt ze. 'Nu moet ik even mijn agent gaan bellen. Dit zijn de foto's die ik niet goedgekeurd heb.' Carlo Boszhard schaamt zich natuurlijk kapot voor de blunder. 'NEE!', schreeuwt hij vol verbazing. 'O, wat afschuwelijk.' 

De presentator snapt niet hoe het heeft kunnen gebeuren. Hij laat maar snel de foto's die in het blad staan zien. Gelukkig neemt Toprak het hem niet kwalijk. 'Dat kon jij ook niet weten.' Samen kunnen ze er nog wel om lachen.