×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Oeh la la: Jan Versteegh deelt een wel heel pikant kiekje!

Oeh la la: Jan Versteegh deelt een wel heel pikant kiekje!
15.10.2019 -

Jan Versteegh deelt vanuit een kleedkamer een wel heel pikant kiekje. Gehuld in slechts een string poseren hij en Sander Lantinga voor de camera.


Jan Versteegh en Sander Lantinga gingen samen met zes andere bekende mannen gisteravond helemaal naakt om prostaat- en teelbalkanker meer bespreekbaar te maken. Op 14 november is het uiteindelijke resultaat te zien in de Net5-show One Night Only. Op zijn Instagrampagina deelt Jan alvast wat beelden van de opnames die dus deze maandag al plaatsvonden… ‘Die gozer staat ook alles. Zelfs een string!’, schrijft hij bij het weinig verhullende kiekje.

Jan was niet meteen enthousiast toen hij gevraagd werd voor het programma. ‘Uit de kleren, uit de kleren: dat lijkt me niet, dacht ik. Maar toen ik hoorde dat het voor dit goede doel was, draaide dat meteen om en dacht ik: dat ga ik juist wel doen’, aldus de presentator. Ook Thijs Römer, Viggo Waas, Jasper Demollin, Simon Keizer,Peter Faber, Kenzo Alvares en Sander Lantinga doen mee aan het programma. Kenzo houdt echter wél zijn kleren aan en gaat de andere mannen helpen als choreograaf.

Lees ook:

Jan Versteegh slechthorend door hersenbloeding na geboorte

Slapeloze nachten voor Jan Versteegh

Doutzen Kroes deelt pikante foto’s van zichzelf