×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Obama’s en Clooneys vieren vakantie in Italië

Obama’s en Clooneys vieren vakantie in Italië
24.06.2019 -

George en Amal Clooney kregen dit weekend bezoek in hun tweede huis aan het Comomeer in Italië. De familie Obama streek er tijdens een vakantie neer.


Amerikaanse media plaatsten zondag beelden van George en Barack Obama die per boot aankwamen en aanmeerden niet ver van het huis van de acteur en zijn vrouw. De heren waren daarbij opvallend netjes gekleed – ze arriveerden beide in pak. Volgens Italiaanse media gingen de Hollywoodster en mensenrechtenactiviste zaterdagavond al uit eten met de voormalige president en First Lady Michelle.

De Obama’s maken op het moment een rondreis door Europa om te vieren dat jongste dochter Sasha haar middelbareschooldiploma heeft gehaald. De 18-jarige en zus Malia (20) werden eerder met hun ouders gespot bij het vakantiehuis van Bono in Èze in de Franse Rivièra.