×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nu biedt Lea Michele troost

15.07.2014 -

Lea Michele staat haar Glee-collega Becca Tobin bij nadat haar vriend Matt Bendik dood werd gevonden in een hotelkamer. De beide actrices werden samen gezien vlak na het incident.


Precies een jaar eerder kwam Michele in eenzelfde situatie terecht toen haar 31-jarige vriend en Glee-collega Cory Monteith dood werd aangetroffen na een overdosis drugs. Wat de oorzaak is van de plotselinge dood van Bendik is nog onduidelijk. Bendik was niet ziek en gebruikte volgens vrienden geen drugs en dronk amper alcohol, meldt elebritywebsite Perez Hilton.

Matt Bendik was ondernemer in het nachtleven van Los Angeles en was op zakenreis naar Philadelphia toen hij overleed. Hij is 35 jaar geworden.