Nu al knallende ruzie?

Kanye West en Kim Kardashian zijn nog geen week getrouwd of liggen al met elkaar in de clinch over de volgende stap in haar carrière. RadarOnline beweert dat de rapper niet wil dat zijn vrouw met haar zus Khloé meewerkt aan een spin-off van Keeping Up With The Kardashians. Daar zou moeder en manager Kris Jenner erg van balen.

Jenner had bedacht dat dochter Kim zal verschijnen in Kourtney & Khloé Take The Hamptons. Deze spin-off wordt komende zomer opgenomen in New York. Maar Kayne heeft zijn echtgenote verboden mee te werken, vertelt een insider aan RadarOnline. ''Het is geen geheim dat Kanye een grote hekel heeft aan de betrokkenheid van Kim in realityseries. Er is geen sprake van dat hij haar hier toestemming voor zou geven, zo snel na de bruiloft.''

''Ma Jenner is boos. Ze voelt de druk van de zender E! en de tv-producent om Kim in de show te krijgen in plaats van haar andere dochter Kourtney. De zender is bang dat de kijkcijfers anders dramatisch uitvallen als Kim niet een van de vaste gezichten wordt.'' Ondertussen ligt Kris Jenner ook nog met de Yeezus-rapper in de clinch over het gebruik van zijn achternaam door haar dochter. ''Kris zal nooit en te nimmer dulden dat Kim Kardashian haar achternaam opgeeft'', zegt de bron, die Kim als melkkoe van het Kardashian-imperium bestempelt.

Binnen enkele weken beginnen de opnames. Khloé is al in New York, waar ze tijd doorbrengt met haar nieuwe vriend French Montana.