×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

NPO bevestigt: Ruud de Wild en Paul Rabbering naar NPO Radio 2

NPO bevestigt: Ruud de Wild en Paul Rabbering naar NPO Radio 2
26.09.2016 -

Het is officieel, Ruud de Wild gaat naar NPO Radio 2. De dj heeft na een korte periode afscheid genomen van BNR en gaat nu aan de bak bij de publieke omroep. Ook Paul Rabbering stapt over naar de zender.


Ruud krijgt zijn eigen middagprogramma op de zender. Vanaf 1 januari zal hij iedere middag te horen zijn van 16:00 tot 18:00 uur. Dezelfde tijd als hij vroeger had op 3FM.

'Veel luisteraars zijn opgegroeid met Ruud de Wild op 3FM, dus we zijn blij dat Ruud terugkomt bij de publieke omroep', zegt zendermanage Jurre Bosman. De precieze invulling van het programma is nog niet bekend. 'Ruud gaat radio maken op zijn eigen onnavolgbare manier met veel muzieke en opvallende gesprekken, waarvoor je in de auto blijft zitten om te weten hoe het afloopt', laat Jurre weten. 

Ruud was van 1999 tot 2004 werkzaam voor 3Fm. Daarna stapte hij over op zender Radio538. Hij had daar een middagshow, maar moest plaatsmaken voor Coen Swijnenberg en Sander Lantinga. 

Ook Paul Rabbering stapt over naar NPO Radio 2. Hij maakt op 3FM plaats voor jong talent. Bij zijn nieuwe zender gaat hij op zaterdag- en zondagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur een programma presenteren. Hij presenteerde zondagmiddag al een programma voor NPO Radio 2, maar nu stapt hij dus volledig over.


Dj Paul Rabbering, foto Instagram Paul Rabbering