×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nog twee verdachten gepakt voor inbraak Connie Witteman

30.07.2018 -

De politie heeft maandag nog twee verdachten aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de woninginbraak bij Connie Witteman. De twee zijn 'na intensief rechercheonderzoek' gearresteerd in Amsterdam-Oost.


Een van de twee probeerde aan de politie te ontkomen door van één hoog van een balkon te springen. Agenten op straat hielden de verdachte alsnog aan. De 22-jarige en 27-jarige verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Vorige week hield de Belgische politie ook al een verdachte aan op het vliegveld in Zaventem. De 23-jarige Amsterdammer zit nog vast in België.

Connie en haar verloofde Eugène van Dun werden begin deze maand slachtoffer van inbraak. De daders stalen onder meer een kluis met daarin horloges, colliers, armbanden en ringen die Connie kreeg van haar overleden ex-man Hans Breukhoven. Kort na de inbraak deelde de diva beelden ervan op social media en loofde ze een beloning uit voor de gouden tip.