×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nog meer slecht nieuws voor Dotan

2.05.2018 -

Dotan is de afgelopen tijd behoorlijk in opspraak gekomen nadat naar buiten kwam dat hij zich door nepaccounts op sociale media liet ophemelen. Daardoor zijn al zijn concerten gecanceld en heeft de zanger zich teruggetrokken van het internet. Maar dat is nog niet alles, zo blijkt nu.


De derde editie van het 7 Layers Festival van de in opspraak geraakte zanger Dotan gaat nu namelijk ook niet door. Vanwege 'de huidige omstandigheden' hebben alle partijen in goed overleg besloten dat het evenement er dit jaar niet komt, zo staat in een statement.

Het 7 Layers Festival ontstond uit de 7 Layers Sessions die Dotan in Bitterzoet organiseerde om internationaal talent een podium te bieden. Talentvolle singer-songwriters kregen nu op meer plaatsen een podium aangeboden. Zowel de eerste als de tweede editie was uitverkocht. De derde editie zou plaatshebben op 22 en 23 september. Mensen die al kaartjes hebben gekocht, krijgen hun geld terug.

Dotan heeft niet gereageerd.