Chrissy Teigen

Nog meer pesterijen Chrissy Teigen opgedoken

Enkele uren na de publieke excuses van Chrissy Teigen voor haar pestgedrag, duiken er nog meer pesttweets van de vrouw van John Legend op. Dit keer doet modeontwerper Michael Costello een boekje open.

Onlangs brachten Courtney Stodden en Farrah Abraham naar buiten dat zij in het verleden enorm zijn gepest door Chrissy Teigen. Tegen Courtney zei Chrissy onder meer dat zij zich maar beter van het leven kon beroven. Na een maand stilte op social media deelde de vrouw van John maandag een excuusbrief. ‘Er gaat geen dag voorbij dat ik niet het het gevoel heb verpletterd te worden van spijt. Ik was gewoon een trol. En dat spijt me.’

Privé berichten

Niet lang daarna deelde Michael Costello zijn verhaal. Hij vertelt dat er in 2014 een plaatje werd gedeeld op social media van een racistische uitspraak die hij zou hebben gedaan. Dat bleek later te zijn gephotoshopt en werd verwijderd door Instagram. De modeontwerper laat met screenshots zien dat hij Chrissy meerdere keren per dm heeft benaderd om uit te leggen dat de post nep was. Ze stuurde hem berichten terug waarin ze onder meer zei: ‘Racistische mensen zoals jij verdienen het om te lijden en te sterven.’ En: ‘Je carrière is over, let maar op’.

Suïcidale gedachten

Volgens Michael hebben Chrissy en haar vriendin en styliste Monica Rose er daarna alles aan gedaan om hem al zijn klussen te ontnemen. Ze zouden mensen en merken uit de mode-industrie hebben gedreigd dat als zij niet met Michael braken, Chrissy en Monica niet meer met hen zouden werken. De modeontwerper zegt dat hij er mentaal zwaar onder heeft geleden dat hij ‘het doelwit van de machtige elite van Hollywood’ was, en zelfs suïcidale gedachten kreeg door de pesterijen.