×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nog maar 308.000 kijkers voor Twan Huys

28.09.2018 -

RTL Late Night met Twan Huys is uit de kijkcijfer-top 25 gevallen. De talkshow, waarvoor Huys overstapte naar RTL, trok donderdagavond slechts 308.000 kijkers. Volgens Mediacourant is dit een diepterecord voor het programma.


In de uitzending praatte onder meer regisseur Martin Koolhoven over zijn nieuwe tv-programma. Na het vorige diepterecord, twee weken geleden, liet RTL weten 'alle vertrouwen te houden' in Huys en het programma.

Mediacourant stelt dat deze kijkcijfers van Huys lijken op de slechtste resultaten die zijn voorganger Humberto Tan behaalde toen hij RTL Late Night nog presenteerde. De best bekeken aflevering van Late Night met Huys was de uitzending over The Voice: hier keken 1,7 miljoen mensen naar.