×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Noble uit The Voice Senior: ‘Mijn kleinzoon heeft mijn leven gered’

Noble uit The Voice Senior: ‘Mijn kleinzoon heeft mijn leven gered’
11.10.2018 -

De markante roodharige zangeres heeft een bestaan vol ellende, verdriet, mishandeling én verslavingen achter de rug. Aan Weekend verklapt ze hoe haar 16-jarige kleinzoon haar leven heeft gered.


Volgens Marianne Nobel heeft haar kleinzoon haar leven gered. 'Toen ik hem zag, dacht ik: ik moet het anders gaan doen', vertelt de zangeres. Haar kleinzoon is inmiddels 16 jaar.

Voor de geboorte van haar kleinzoon heeft Marianne het heel lang niet fijn gehad: 'Ik heb heel veel jaren een drankprobleem gehad. Mijn tweede man was een alcoholist, hij is door het drinken op z'n 55ste overleden. Ik zat er sámen met hem in.' Het huwelijk met haar eerste man was ook niet fijn: 'Je hebt een slecht huwelijk als je niet goed communiceert, als het niet leuk gaat en je niet meer van elkaar houdt.' Ook bleek één van de mannen losse handjes te hebben: 'mijn eerste man had geen losse handjes, de tweede wel. En behoorlijk ook.' Toen haar kleinzoon op de wereld werd gezet, besloot ze te stoppen met drinken. Op dit moment drinkt ze geen druppel meer. 

De zangeres moet voorlopig niet denken aan een nieuwe man in haar leven. 'Absoluut niet! Ik ben al 24 jaar alleen. Nee, ik ben niet bang, ik heb er gewoon geen zin meer in.' 

Lees het hele verhaal in Weekend. Editie 41 ligt nu in de winkel.