×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

NikkieTutorials eert overleden broertje

NikkieTutorials eert overleden broertje
31.05.2018 -

Nikkie de Jager, beter bekend als het YouTube-fenomeen NikkieTutorials, heeft haar overleden broertje op een bijzondere manier geƫerd. De achtjarige Mikai overleed eind vorige week aan de gevolgen van kanker.


Nikkie eert Mikai met een hele bijzondere tattoo. Zo heeft ze zijn naam laten vereeuwigen en heeft ze zijn favoriete maaltijd laten zetten: 'Mikai's favoriete eten is altijd een lekkere burger geweest. Ik wilde een tattoo welke me zou laten lachen en helpen herinneren aan zijn obsessie voor voedsel. Net zoals zijn grote zus', schrijft Nikkie bij het plaatje.

Het was de tweede keer dat het jongetje moest vechten tegen de slopende ziekte. Hoewel hij zelf aangaf klaar te zijn voor de strijd en hij kanker voor de tweede keer wilde verslaan, is hem dat niet gelukt. Mikai heeft acht jaar mogen worden.
(Bron: Instagram NikkieTutorials)
(Bron: Instagram NikkieTutorials)
(Bron: Instagram NikkieTutorials)
(Bron: Instagram NikkieTutorials)