×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nikkie Plessen strikt Kate Moss

13.12.2016 -

Kate Moss wordt het internationale gezicht van Nikkie Plessens modelijn NIKKIE. Vanaf het najaar van 2017 is het Britse supermodel te zien in de wereldwijde campagne van Nikkies dameslijn en daar is ze enorm blij mee, zo laat ze weten.


"Ik ben waanzinnig trots op het feit dat topmodel Kate Moss het nieuwe gezicht van NIKKIE is", aldus Nikkie. "Kate belichaamt zo goed wat ik wil uitstralen met mijn modelabel: ze is stoer en sterk, maar tegelijkertijd ook vrouwelijk en sexy. Dat zij NIKKIE wil vertegenwoordigen als muze, is natuurlijk fantastisch."

Moss is voor Nikkie een 'ultiem' voorbeeld van stijl. "Dat we tijdens onze ontmoeting direct zo'n goede klik hadden en ze nu het gezicht van NIKKIE wordt, is een droom die uitkomt."