Nieuwe vriendin voor Brooklyn Beckham

Brooklyn Beckham is weer verliefd. De oudste zoon van David en Victoria Beckham verliet samen met model Hana Cross de afterparty van de British Fashion Awards. De twee hielden elkaars hand vast en probeerden door een rij van fotografen naar een taxi te komen, meldt Page Six.

De 19-jarige Beckham-telg en de 21-jarige Hana werden afgelopen maand vaker gespot in Londen, waaronder tijdens een bezoek aan de Haig Club met Brooklyns ouders. Nu lijken de twee dan officieel voor hun liefde uit te komen.

Hana is een Engelse, die een modellencontract heeft bij drie verschillende bureaus. Ze heeft opdrachten gedaan voor merken als ASOS, Nastygal en Topshop.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Hana (@hancross) op

Brooklyn had een aantal jaar een relatie met de Amerikaanse actrice Chloe Moretz, met wie het vrij serieus leek te zijn. Afgelopen jaar kwam er toch een einde aan hun samenzijn, waarna Beckham niet bepaald stil zat op het gebied van vriendinnetjes. Zo werd hij onder meer gelinkt aan YouTube zangeres Lexy Panterra, Alex Lee Aillon en zangeres Abi Manzon.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen