×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuwe vriend Barbie geeft update na zelfmoordpoging

Nieuwe vriend Barbie geeft update na zelfmoordpoging
18.04.2019 -

Samantha de Jong zou woensdagmiddag van het balkon van haar huis zijn gesprongen. Haar nieuwe vriend Maron Hill laat nu weten hoe het met de blondine gaat.


Aan Shownieuws vertelt hij: ‘Toen ik het hoorde, schrok ik me natuurlijk kapot. Het eerste wat je denkt is: ‘Wat gebeurt hier nou?” Volgens de artsen gaat het redelijk goed met de Haagse realityster. Wel moet ze voorlopig veel rusten. ‘Toen ik de kamer op kwam, reageerde ze ook niet echt ergens op. Het werd ook afgeraden haar wakker te maken. Ik heb even bij haar gestaan, twee minuten, en verder moet ze gewoon veel rust hebben’, aldus Maron Hill.

Maron heeft de zelfmoordpoging totaal niet zien aankomen. ‘De afgelopen weken ging het super leuk, super gezellig. Alles ging eigenlijk goed, stijgende lijn. En dan ineens dit.’ Het nieuws kwam hard aan bij de MC, die werkt voor DJ Jean. ‘Mijn crew en de rest met wie ze veel optrekt nu, proberen haar juist overal van af te houden. En dat is naar mijn idee goed gelukt. Ze heeft sindsdien niks meer gebruikt.’

Toch een terugval?
Weekend schreef eerder al over een mogelijke terugval. Op zaterdag 16 maart ging het helemaal mis in het centrum van Dordrecht, in uitgaansgelegenheid Bibelot. DJ Jean was daar geboekt, had Maron Hill meegenomen en ook Samantha was er bij. De partygangers zagen het voor hun ogen gebeuren. ‘Jean draaide tussen één en drie uur ’s nachts en zij stond met hen op het podium’, vertelt een aanwezige feestganger. ‘Er was nog een andere kerel bij, die Barbie de hele tijd moest ondersteunen omdat ze volgens mij straalbezopen was. Ze kon niet meer op haar benen staan.’