×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuwe vlam voor Sylvie Meis?

24.05.2018 -

De geruchtenmolen draait op volle toeren. Heeft Sylvie Meis nu alweer een nieuwe vlam? Een fotograaf op Ibiza heeft La Meis op de gevoelige plaat gezet met een mysterieuze man. En volgens hem zijn ze zeker meer dan alleen maar vrienden.


Sylvie is momenteel op Ibiza voor filmopnames van de nieuwe film Elvy's Wereld So Ibiza. En tijdens de vrije uurtjes tussen het filmen door kan ze het heel goed vinden met deze mystery man: 'Ze waren heel close, het oogde alsof ze elkaar al heel goed kenden. Het leek niet op een eerste date', vertelt de fotograaf aan RTL Boulevard.

Hij zag de twee uit het super luxe Tatel Restaurant van Cristano Ronaldo, Rafael Nadal en Enrique Iglesias komen. 'Ze gingen rond half twee terug naar het hotel. Ze zijn zeker meer dan vrienden. Je zag ook duidelijk dat het niet een eerste date was', benadrukt de fotograaf.

De Duitse journalist Bastian May heeft geprobeerd te achterhalen om welke man het gaat, maar 'het is momenteel nog een mysterie wie deze knappe man precies is'.

Waar Bastian wél achterkwam is dat ook de 'knappe dokter' en onlangs geworden ex van Sylvie, Sander Klieverik, ook al over zijn liefdesverdriet heen is. Ook hij werd namelijk alweer met een nieuwe vrouw gespot. Bewust of niet: voor zijn date koos hij het favoriete restaurant van Sylvie.