×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuwe rol Jan Kooijman

Nieuwe rol Jan Kooijman
16.04.2018 -

Jan Kooijman heeft een hoofdrol te pakken in de nieuwe film van regisseur Johan Nijenhuis. Dat laat distributeur Entertainment One vandaag weten. Eerder kon Weekend al onthullen dat ook Luizenmoeder-ster Maaike Martens voor één van de hoofdrollen gestrikt is.


Dát nieuws willen de makers pas woensdag bekendmaken. Dan zullen meer details bekend worden, en zal er ook meer duidelijkheid komen over de titel van de film. Sommige mensen beweren nog altijd dat de film Latijnse Liefde gaat heten, maar de distributeur spreekt nog steeds van Verliefd Op Cuba. Wat wel al duidelijk is dat een groot deel van de opnames in Cuba zal gaan plaatsvinden. Jan en Maaike kunnen binnenkort dus hun koffers pakken.

Luizenmoeder-ster Maaike Martens.