×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuwe reeks Chateau Meiland: Dít kun je verwachten

Nieuwe reeks Chateau Meiland: Dít kun je verwachten
10.03.2020 -

Over twee weken is de familie Meiland eindelijk weer op de buis! In het nieuwe seizoen gaan de Meilandjes weer flink aan de slag in hun chateau. Maar niet vóór ze hebben uitgerust tijdens een welverdiende vakantie op Tenerife.


De familie Meiland vertrok samen met huishoudster Nadège naar Tenerife. Voor haar best spannend, Nadège heeft namelijk geen paspoort en heeft zelfs nog nooit in een vliegtuig gezeten. Sterker nog: ze is nog nooit buiten haar eigen dorp geweest.

Hard werken

Wanneer de familie terugkomt, is het weer tijd om aan de bak te gaan. Zo moet het bijgebouw klaargemaakt worden voor verhuur. Ook zijn er nog een aantal andere klussen die geklaard moeten worden, wat voor de nodige chaos in het gezin zorgt.

Terugkeer naar Nederland

Hoe het daarna verdergaat is nog even afwachten. De familie Meiland heeft aangekondigd naar Nederland terug te komen, maar hoe gaan ze dit aanpakken? Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf 23 maart om 20.30 uur te zien bij SBS6.

Foto: Talpa

Ook interessant:

Binnenkijken bij: het nieuwe huis van de familie Meiland!

Melissa Drost moet GTST verlaten: ‘De tijd van bezorgdheid is voorbij’

Quinty Trustfull woont gescheiden van haar man