×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuwe programma’s voor Van Nieuwkerk

16.05.2018 -

Presentator Matthijs van Nieuwkerk gaat naast De Wereld Draait Door dit jaar nieuwe programma's presenteren voor de Nederlandse Publieke Omroep (NPO). Dat zeggen bestuurders van de NPO in een interview met de Volkskrant en het AD.


Vanaf 9 augustus is Van Nieuwkerk te zien in het interviewprogramma Matthijs Met Boeken, waarin hij met twee gasten uit de actualiteit praat over een belangrijk boek uit het leven van de geïnterviewden. Daarnaast krijgt de presentator vanaf eind september een programma op de zaterdagavond van NPO1.

Frans Klein, directeur televisie NPO, reageert ook op het gerucht dat Van Nieuwkerk naar een commerciële omroep zou willen: 'Matthijs is een publiekeomroepman, we gaan met hem een nieuw avontuur aan. Dit najaar ook op zaterdagavond. En in de zomer van 2019 maakt hij een Nederlands reisprogramma'.