Nieuwe persiflages in De TV Kantine

De TV Kantine begint zaterdag aan het tiende seizoen. Het jubileumseizoen van Carlo Boszhard en Irene Moors begint met een terugblik. Daarnaast zijn dit jaar weer nieuwe persiflages te zien met gastacteurs.

Chantal Janzen vormt samen met Carlo Boszhard het tv-duo Frans & Mariska Bauer in China. Elise Schaap kruipt in de huid van internetfenomeen Famke Louise en Paul de Leeuw persifleert patissier Robèrt van Beckhoven.

Ook actrice Ilse Warringa ondergaat een transformatie, zij bezoekt De TV Kantine als schrijfster Heleen van Royen. Carlo en Irene vertolken zelf de rol van onder anderen Twan Huys, Nikkie de Jager, de Van Rossums, Angela de Jong, Femke Halsema, Albert Verlinde, Janny van der Heijden, André van Duin en Louisa & Rowan.

De comeback van De TV Kantine maakt samen met nieuwe afleveringen van de comedyserie Kees & Co deel uit van de vernieuwde zaterdagavond van RTL4. Nieuw op de zender is ook de amusementsshow Paul Pakt Uit, met Paul de Leeuw. De presentator tekende vorig najaar een contract bij RTL.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen