×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuwe nier voor Martin Gaus

Nieuwe nier voor Martin Gaus
24.10.2018 -

Martin Gaus is dinsdag in het AMC onder het mes geweest. Daar heeft hij een nieuwe nier gekregen. Volgens zijn vrouw Helly werkt de nieuwe nier perfect.


De 73-jarige Martin stond al een tijd op de wachtlijst voor een nieuwe nier en die heeft hij nu dus. Volgen Helly heeft de operatie niet lang geduurd. ‘Het is nu afwachten, je kunt namelijk altijd last van afstotingsverschijnselen krijgen,’ vertelt ze aan Shownieuws. De donor blijkt een bekende te zijn, iemand die door Martin was opgeleid als hondentrainer.

Martin vertelde eerder dat zijn beide nieren nog maar matig functioneerden. Volgens hem waren de problemen ontstaan door zijn hoge bloeddruk. ‘Door alles wat ik deed, heb ik jarenlang onder extreem hoge druk en stress geleefd. Dat was niet gezond en nu krijg ik de rekening.’