×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuwe look Jan Kooijman

2.05.2018 -

Jan Kooijman heeft de afgelopen tijd hard gewerkt om een gespierd lichaam te krijgen. De acteur trainde naar eigen zeggen al een tijdje zonder doel waardoor hij er fysiek op achteruit ging, maar door een rol in een nieuwe film moest hij wel alle tandjes bijzetten. Wat vind jij van het resultaat?


Jan Kooijman deelde de transformatie zelf op Instagram: 'Deze eerste foto is van 27 maart dit jaar. Ik trainde al een tijdje niet meer echt met een doel. Daardoor was ik fysiek niet meer zo fit als ik misschien wel wilde zijn', aldus Jan.

Maar daar is sinds kort verandering in gekomen: 'Toen ik half maart besloot een rol aan te nemen in de nieuwe film Verliefd Op Cuba zag ik dat als een mooie gelegenheid om weer een stuk fitter te worden. De rol vereist namelijk een getraind lichaam. De dames van de make-up kunnen veel, maar nepspieren hebben ze niet. Dus de film werd mijn nieuwe doel om harder te trainen!'

Maar hij is er nog niet: 'Ik zie mijn huidige vorm als een tussenfase. Met de juiste drive, discipline en de juiste ondersteuning kan je echt veel bereiken. En ja, ook het korte kapseltje op de laatste foto was een vereiste voor de film'.

Wat vind jij van de nieuwe look van Jan? 

 

Deze eerste foto is van 27 maart dit jaar. Zoals de meesten van jullie weten, hou ik van sporten. Ik ben regelmatig in de gym en ik tennis graag. Maar ik trainde al een tijdje niet meer echt met een doel. En daardoor was ik fysiek niet meer zo fit als ik misschien wel wilde zijn. Toen ik half maart besloot een rol aan te nemen in de nieuwe film @verliefdopcuba zag ik dat als een mooie gelegenheid om weer een stuk fitter te worden. De rol vereist een getraind lichaam. De dames van de make-up zullen mij in Cuba onder handen nemen. Ik krijg nep-tattoos en nep-wonden. Dit allemaal, vanwege het beroep dat mijn personage uitoefent. Make-up-dames kunnen veel, maar nepspieren hebben ze niet Dus de film werd mijn nieuwe doel om harder te trainen! Mijn herwonnen discipline en streberigheid combineerde ik met de kennis en kracht van @tom_barten , @jeffreygoosptc , @personalbodyplan en @berrydemey. Mede dankzij hen bereikte ik mijn huidige shape. Die ik eigenlijk zie als een tussenfase. Thanks guys Zo tof om opnieuw te realiseren dat je met drive, discipline en de juiste ondersteuning echt veel kan bereiken. Foto 2 en 3 zijn allebei van vandaag. Op 3 weeg ik wellicht net iets minder.. Mijn haar was namelijk behoorlijk zwaar. Thanks @ingeborgvanderdoes voor de knipbeurt. En ja mensen, ook dat was een vereiste voor @verliefdopcuba

Een bericht gedeeld door Jan Kooijman (@jankooijmagram) op