×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuwe liefde voor zangeres Krystl

Nieuwe liefde voor zangeres Krystl
24.06.2019 -

Krystl is weer helemaal gelukkig in de liefde. De zangeres, die vorig jaar haar relatie met dj Paul Rabbering na zes jaar zag stranden, heeft sinds een paar maanden een relatie met Obbe.


De tortelduifjes leerden elkaar op wel heel bijzondere wijze kennen. Ze waren een match op de datingapp Happn, maar Obbe blies hun date kort van tevoren af. Tot Krystl een paar weken later zag dat ze allebei te zien waren in een aflevering van het tv-programma Liefde Is, waarin Sophie Hilbrand met beiden sprak over eerdere verbroken relaties. ‘De aflevering ging over uit elkaar gaan, waarin ik vertelde over m’n liefdesverdriet van vorig jaar. Een shot van mij en letterlijk een shot later kwam opeens deze leuke man in beeld. WTF met deze guy zou ik een maand geleden een date hebben?!’, schrijft ze op Instagram.

De zangeres besloot de stoute schoenen aan te trekken. ‘Een dag later stuurde ik hem een berichtje hierover en we besloten om dan toch maar een keer koffie te gaan drinken, omdat dit te bizar was.’ De vonk sloeg over. ‘Nu al een paar maanden samen zwaar in love en HEEL blij met deze mooie, lieve, open, creatieve, bijzondere man.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

♥️♥️♥️ Na een match op Happn, in september een date gepland die hij die middag cancelde 🤨🤷🏼‍♀️😂. Hond.. maar prima, ik Happn wel gewoon door. Tot ik een paar weken later de edit van de tv-serie “Liefde is”, het programma van Sophie Hilbrand, te zien kreeg. De aflevering ging over uit elkaar gaan, waarin ik vertelde over m’n liefdesverdriet van vorig jaar. Een shot van mij en letterlijk een shot later kwam opeens deze leuke man in beeld. WTF met deze guy zou ik een maand geleden een date hebben?! Bleken we dus allebei in hetzelfde tv-programma te zitten, waarin hij vertelt over zijn scheiding. Een dag later stuurde ik hem een berichtje hierover en we besloten om dan toch maar een keer koffie te gaan drinken, omdat dit te bizar was. Nu al een paar maanden samen zwaar in love en HEEL blij met deze mooie, lieve, open, creatieve, bijzondere man @obbetiddens ♥️♥️♥️ #liefdeis

Een bericht gedeeld door K R Y S T L (@krystlmusic) op