×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuwe liefde voor Sylvie Meis?

Nieuwe liefde voor Sylvie Meis?
6.03.2018 -

Sylvie Meis zou weer een nieuwe liefde hebben. Vier maanden nadat La Meis de verloving verbrak met steenrijke zakenman Charbel Aouad, zou ze gevallen zijn voor een Nederlandse arts.


Afgelopen weekend werd Sylvie in haar woonplaats Hamburg gefotografeerd met een man met wie zij in december ook al eens was gespot. Toen ontkende zij nog dat er sprake zou zijn van een ontluikende liefde. De zakenvrouw is nog steeds niet erg openhartig over de nieuwste ontwikkeling op privégebied, maar er lijkt nu meer aan de hand…

De man om wie het gaat zou volgens verschillende media een Nederlandse arts met de naam Sander zijn die in Duitsland woont en werkt. Sander is echter niet te vinden op social media. De arts zou zijn accounts hebben verwijderd om wat langer privé en 'in het geheim' met La Meis te kunnen daten.

(Sylvie Meis en ex-liefje Charbel Aouad)