Nieuwe liefde voor Robin Martens: ‘Ik ben mega verliefd!’

Iedereen mag het weten: Robin Martens is smoorverliefd! De actrice schreeuwt haar liefde voor haar nieuwe vriend Benjamin van de daken.

Robin Martens deelt het leuke nieuws op Instagram. Haar nieuwe lover heet Benjamin. ‘We zijn al bijna zes maanden samen en we hadden moeite om het stil te houden voor goede redenen…’ Op welke redenen de actrice doelt, is niet duidelijk. Daarna richt ze zich tot haar kersverse liefde: ‘Ik hou van jou! Ik ben mega verliefd op jou! En ik kan niet wachten om nog meer moois te beleven en te creëren samen 🙂 Ik ben trots op jou en hoe je in het leven staat. Mijn lieve knappe blije ei.’

Robin schrijft ook dat Benjamin haar heeft geholpen: ‘Je hebt me veel geholpen door deze periode heen en ik ben je daar echt dankbaar voor!’ Volgens Robin zou ze zonder haar vriend niet zijn waar ze nu is en noemt hem ‘my angel forever’.

Hiervoor was Robin twee jaar lang samen met Kenzo Alvares. De twee besloten in april 2017 definitief een punt achter hun relatie te zetten, maar gingen wel als vrienden uit elkaar.

Lees ook:

Gerard Joling verrast volgers met nieuwe look

De pijn van Miss Montreal: ‘Ik zeg elke dag tegen mijn vriend dat ik van hem hou’

Ging Kim Feenstra vreemd? Ex klapt uit de school