Nieuwe liefde voor Michelle Williams

Het geluk lacht Michelle Williams weer toe, nu ze een relatie zou hebben met de New Yorkse financieel consultant Andrew Youmans.

De 37-jarige actrice werd bij de Golden Globes gespot met een hartvormige diamanten ring van geel-goud om haar vinger, waarmee ze geruchten van een eventuele verloving direct op gang bracht. 'Het is gewoon een mooi juweel, verder niks hoor!', beweerde Michelle tegenover de aanwezige journalisten, die vragen stelden over haar blinkende ring. Michelle droeg de ring ook al bij de première van de film All The Money In The World, waarin ze een van de hoofdrollen vertolkt.

Williams en Youmans werden voor het eerst samen gezien in juli 2017, tijdens de opnames van de film in Rome. De New Yorkse consultant is een hoogvlieger. Hij slaagde aan twee Ivy League universiteiten: Darthmouth College en Harvard Business School. Hij werkte 15 jaar voor Yomo Consulting als president en startte daarna zijn eigen bedrijf, meldt People.

Michelle heeft een dochter met de overleden acteur Heath Ledger, Matilda (12). Na de dood van Ledger heeft ze twee langere relaties gehad.