Erica

Nieuwe liefde Erica verbaasd door uitspraken Martien: ‘Daar gaat hij niet over’

De nieuwe vriend van Erica Meiland heet Sander van Betten en is privédetective. Het mag opmerkelijk genoemd worden dat de twee al een halfjaar samen zijn en dat Erica desondanks recentelijk een miljoenenvilla kocht samen met Martien, om daar met hem te gaan wonen.

Martien vertelde onlangs in een vlog dat zowel hijzelf als Erica absoluut niet uitvliegt als ze een partner krijgen. Het liefst ziet Martien dat eventuele partners bij hen intrekken: ‘Gezellig’. Mocht dat een partner afschrikken, dan is het meteen einde verhaal. ‘Dan geen partner. Erica en ik blijven altijd elkaars nummer één’, aldus de voormalige kasteelheer. Sander is hogelijk verbaasd door de uitspraken van Martien: ‘Zegt hij dat? Dat moet hij weten, maar ik denk niet dat Martien daarover gaat.’ Dat kennelijk van Sander wordt verwacht dat hij bij hen intrekt in Noordwijk, valt hem rauw op zijn dak. ‘Het zal wel. Ik vind het apart dat hij dat gezegd heeft. Ik weet niet wat ik daarop moet zeggen.’

Het hele verhaal, waarin Sander ook vertelt over zijn werk achter de schermen bij Boer zoekt Vrouw, staat deze week in Weekend.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen