×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuwe Jurassic park film komt 2015 uit

11.09.2013 -

Het vierde deel van de filmreeks Jurassic Park komt in juni 2015 in de bioscopen. Dat heeft Universal Pictures laten weten. De film krijgt als titel Jurassic World mee, melden media in de Verenigde Staten.


De film, gemaakt in 3D, wordt geregisseerd door Colin Trevorrow. Steven Spielberg, de regisseur van de eerste twee delen, is de producer. In 1993 verscheen de eerste film. Het werd een kassucces, mede door de voor die tijd zeer spectaculaire effecten.

Het vierde deel zit al een tijdje in de pijpleiding. Eigenlijk zou de film volgend jaar al gaan draaien, maar Universal heeft de releasedatum een jaar verschoven. Het is nog niet duidelijk wie er in Jurassic World gaan spelen.