×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuwe GTST-romance in de maak?

Nieuwe GTST-romance in de maak?
5.06.2019 -

Een maand geleden ging het GTST-koppel Alkan Çöklü en Melissa Drost uit elkaar. Daarna bleef het stil, maar onlangs kwam Melissa voor het eerst weer naar een première, arm in arm met haar Goede Tijden-collega Dorian Bindels. Bij hem vindt zij deze dagen steun, maar waarom zwijgen zij daarover?


Goede Tijden, Slechte Tijden heeft al meerdere relaties opgeleverd, waarvan die van Alkan Çöklü en Melissa Drost de laatste jaren een van de opmerkelijkste was. Niet alleen spelen zij een verliefd koppel in de serie, ze werden dat zelf ook. Het was niet in de laatste plaats pikant omdat Melissa, die tien jaar ouder is dan Alkan en Sjors speelt, kort daarvoor nog een relatie had met acteur Lykele Muus. Met hem had zij vlak voor de breuk dochter Nine gekregen. Maar ook de romance met haar GTST-collega liep stuk.

Daarna bleef het stil, maar onlangs kwam Melissa voor het eerst weer naar een première, die van Best Of Broadway, arm in arm met haar Goede Tijden-collega Dorian Bindels, die Daan Stern speelt. Kennelijk vindt zij deze dagen troost bij de zoon van ’oesterkoning’ Guido Bindels, maar daarover praten wilde ze niet. Als Weekend naar haar liefdesleven informeert, loopt ze weg, en Dorian is al net zo weinig mededeelzaam.

Mogelijk is er dus een romance in de maak tussen Melissa Drost en Dorian Bindels, die met zijn 27 jaar iets ouder is dan zijn 24-jarige voorganger. Het is een cliffhanger waar de makers van Goede Tijden wellicht jaloers op zouden zijn.