×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuwe foto’s prins Louis

Nieuwe foto’s prins Louis
16.07.2018 -

Kensington Palace heeft zondagavond een reeks portretfoto's ter gelegenheid van de doop van prins Louis, het jongste kind van prins William en zijn vrouw Catherine, vrijgegeven. De beelden zijn gemaakt door Matt Holyoak in Clarence House, vlak na de ceremonie in de koninklijke kapel van St. James's Palace.


'Ik was echt vereerd toen ik werd gevraagd om de officiële foto's te maken bij de doop van prins Louis, en zo getuige te zijn van zo'n blije gebeurtenis. Iedereen was erg ontspannen en in een goed humeur. Het was een absoluut genoegen', aldus Holyoak. 'Ik hoop dat ik iets van die vreugde in mijn foto's heb vastgelegd.'

Op één van de vier foto's staat Catherine in de tuin van Clarence House met Louis in haar armen. Ook is er een gezinsfoto met William en de andere kinderen prins George en prinses Charlotte bij. Op het derde beeld poseren ook prins Charles en zijn vrouw Camilla en prins Harry en zijn vrouw Meghan. Op de vierde foto voegt ook de familie Middleton zich bij de rest.

Prins Louis, vijfde in lijn van troonopvolging, werd op 9 juli gedoopt.