×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuwe filmrol voor Famke Janssen

16.05.2018 -

Volgens Variety heeft Famke Janssen een rol gescoord in de crime thriller The Poison Rose, waarin ze te zien zal zijn met onder andere John Travolta en Morgan Freeman. Famke speelt het liefje van Travolta in de film.


De twee zijn 'high school sweethearts', die elkaar weer tegenkomen als zij hem inhuurt als privé-detective om een moordzaak te onderzoeken. John is behalve privé-detective ook gek op een borrel, een sigaretje, gokken en vooral vrouwen.

Twee maanden geleden werd bekend dat Famke ook de tegenspeelster wordt van Nicolas Cage in de film Primal, waarvan de opnames half april in Puerto Rico zijn begonnen.

De voormalige Bond-girl speelde eerder rollen in X-Men en Taken en was op televisie te zien in How To Get Away With Murder en Blacklist: Redemption. Dit jaar komt Louisiana Caviar uit in de bioscopen waarin Janssen een hoofdrol speelt.