×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuwe filmrol voor Carice van Houten

3.11.2017 -

Carice van Houten heeft een rol in de thriller I Am Not A Bird. De productie van de film, met in de hoofdrol Alexandra Daddario, is al van start gegaan in Tokio.


De film is gebaseerd op het boek Lost Girls And Love Hotels, en wordt geregisseerd door de Zweed William Olsson. I Am Not A Bird gaat over een jonge westerse vrouw die zichzelf verliest in het nachtleven van Tokio. Carice speelt de beste vriendin van deze Margaret. Volgens Deadline is haar personage Ines 'een vrouw die heeft geaccepteerd dat haar jonge jaren als model en feestbeest voorbij zijn en naar huis wil'.

De Nederlandse actrice is momenteel nog te zien als Melisandre in hitserie Game Of Thrones. Ze heeft ook een rol in Domino, de nieuwe film van regisseur Brian De Palma die volgend jaar uitkomt.