×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuwe fase aangebroken voor Airen Mylene en zoontje Bodhi

Nieuwe fase aangebroken voor Airen Mylene en zoontje Bodhi
22.10.2018 -

Er is weer een nieuwe fase aangebroken voor Airen Mylene en haar zoontje Bodhi. De 'kleine grote man' slaapt vanavond voor het eerst in zijn eigen slaapkamer.


'Bodhi. Kleine grote man. Wat groei je hard! Wat verander je snel. Af en toe kan ik het niet bijbenen. Soms wil ik dat niet. De nieuwe fases komen zo snel', meldt Airen Mylene bij een foto van haar en haar zoontje. En ook nu is er weer een nieuwe fase aangebroken: 'Uit je bednest waar je zo heerlijk naast me hebt gelegen. Zo close. Ik kon elke ademhaling horen. En nu ga je naar je eigen kamer.' Het zal volgens de presentatrice erg wennen zijn: 'Vooral voor mij. Want wat was het gezellig naast jou. Ontzettende pretletter!' 

In maart werden Airen Mylene en Taeke Taekema de trotse ouders van hun zoontje Bodhi. Het is voor het stel hun eerste kindje.