×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuw programma voor Myrna Goossen bij SBS6

21.10.2016 -

Myrna Goossen krijgt een nieuw programma bij SBS6. De presentatrice gaat een lifestyleprogramma maken dat vanaf zondag 6 november uitgezonden wordt.


Zij gaat wekelijks Iedereen Succesvol presenteren. Myrna ontvangt zondag in een kasteel in Renesse mensen uit onder meer de showbizz, radio en televisie, mode, bedrijfsleven, film, sport en politiek.

Elke gast in het lifestyleprogramma is in zijn of haar discipline succesvol. Zo komt in de eerste aflevering stylist en zanger Roy Donders praten over zijn carrière. Een vast onderdeel is De minuut van Jan, waarin Jan Uriot nieuws uit showbizzland brengt.

Er worden, tot het eind van het jaar, acht afleveringen van een half uur uitgezonden op zondag vanaf 12.00 uur. Het is de bedoeling dat het programma volgend jaar wordt uitgebreid naar wekelijkse uitzendingen van anderhalf uur die, met uitzondering van de zomermaanden, het hele jaar op zondag te zien zullen zijn.