×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuw kapsel voor Justin Bieber

Nieuw kapsel voor Justin Bieber
31.10.2018 -

Tot vreugde van zijn fans heeft Justin Bieber eindelijk de schaar in zijn lange lokken gezet en gaat hij weer met een fris kort koppie door het leven. Justin postte een foto op Twitter waarop hij met zijn nieuwe coupe te zien is. Eerder deelde hij de foto ook al via zijn Instastory.


Volgens veel Beliebers liep JB er de laatste maanden als een veredelde zwerver bij en leek hij weinig te geven om zijn looks en kleding. Zo werd de zanger ook meerdere malen buiten gespot met witte hotelslofjes aan. Anderen vonden hem het evenbeeld van zijn vrouw Hailey, die dezelfde haarkleur en lengte heeft.

'Goed om te zien dat je terug bent, nu nog een nieuw album!', schreef een fan. Het is inmiddels drie jaar geleden dat Justins laatste album Purpose uitkwam, met daarop onder andere de hits What Do You Mean en Sorry.