×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuw album Rolling Stones

5.04.2016 -

The Rolling Stones brengen mogelijk nog dit jaar een nieuw album uit. Dat heeft gitarist Ron Wood maandag in Londen gezegd. Het laatste album van de legendarische rockband, A Bigger Bang, dateert van 2005.


Volgens Wood (68) is de band onlangs in de studio aan het werk geweest en heeft het viertal zowel nieuw materiaal als enkele bluescovers opgenomen. Bij de covers zitten nummers van onder anderen Howlin' Wolf en Little Walter.

De leden van de Stones, al sinds 1962 bijeen, waren maandag in Londen om er de tentoonstelling Exhibitionism: The Rolling Stones te openen. Meer dan vijfhonderd voorwerpen uit de geschiedenis van de band zijn te bekijken in de Saatchi Gallery: kleding, dagboeken, instrumenten, foto's en videomateriaal.