×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuw album Rihanna in 2019

Nieuw album Rihanna in 2019
23.12.2018 -

Het langverwachte album van Rihanna komt eraan. De zangeres liet haar fans vrijdag op Instagram weten dat er volgend jaar een nieuwe plaat verschijnt.


Rihanna postte een foto van zichzelf om een van haar eigen make-upproducten te promoten, waaronder een van haar fans vroeg: 'Maar wanneer kunnen we het album verwachten? Kunnen we een releasedatum krijgen?' De zangeres antwoordde met een kort maar krachtig '2019'. Verder liet ze er nog niks over los.

Fans wachten al meer dan twee jaar op een opvolger van het in 2016 uitgekomen album Anti. De laatste jaren was Rihanna voornamelijk bezig met haar eigen lingerie- en make-uplijn. Ook speelde ze in de film Ocean's 8. Wel verschenen sinds 2016 enkele singles waarop Rihanna als gastartieste te horen was. Zo deed mee op N*E*R*D's Lemon en op Wild Thoughts van DJ Khaled.

In september hintte de zangeres al op nieuw materiaal. 'Ik ben met muziek bezig', zei ze toen. 'Er zit muziek aan te komen. Alleen niet vandaag.'