×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nielson niet blij met gemeente Dordrecht

28.11.2016 -

Nielson is helemaal niet blij met de gemeente Dordrecht. Ze hebben een vergunning afgekeurd, terwijl ze eerst geen problemen voorzagen.


De zanger spreekt zijn ongenoegen uit op Twitter. "Voordat ik mijn huis kocht checkte ik bij de gemeente Dordrecht of de vergunning voor verbouwing een probleem zou zijn. Het antwoord was: Nee, wij voorzien geen problemen. Op dat advies kocht ik mijn huis en nu is de vergunning toch afgekeurd. Hulde aan Gemeente Dordrecht', tikt Nielson op het sociale medium. 

De gemeente heeft nog niet gereageerd op de berichten van de muzikant. Nielson woont in Dordrecht met zijn vrouw Hanna, met wie hij begin september trouwde.