Nicolette’s tweelingtips voor Bracha en Daan

Bracha van Doesburgh en Daan Schuurmans krijgen een tweeling, zo werd dinsdag bekend. Er staat de twee acteurs heel wat te wachten, weet presentatrice Nicolette Kluijver uit eigen ervaring.

Nicolette, die met haar man Joost Staudt al dochter Isabella Floortje heeft, beviel in november van tweeling Ana-Sofia en Jesse Joost. "Het was heel heftig, maar ze lachen een keer naar je en je vergeet de ellende". zegt Kluijver tegen het AD.

De presentatrice vindt zichzelf bepaald niet naïef, maar werd toch verrast door hoe heftig het krijgen van een tweeling is. Veel slaap zit er dan ook niet in voor haar. Desgevraagd heeft Kluijver wel wat tips voor Bracha en Daan. "Doe alles tegelijkertijd. Als de één een poepluier heeft, de ander ook verschonen. Wil de één drinken, dan de ander ook. Anders word je echt gek."

En nog een ding dat ze voor de tweeling nooit had verwacht: Kluijver kocht een bakfiets. "Ook heb ik mijn cabrio ingeruild voor een gezinswagen. Ik heb een soort pausmobiel. Ik zie Bracha en Daan wel vanzelf met zo’n wagen verschijnen."